Nejnovější recenze ze sekce Slunečníky a stříšky ke kočárkům
Dejme tomu...
Po pár vycházkách vyjely špice, takže musím pozašívat. Vzhledem k pořizovací ceně reklamaci neřeším, oprava není nijak náročná, takže stále slunečník považuji za dobrý kauf.
- Tepla
- Krasna
- mozne pouzivat i v zimu
dosud nebyl vyzkoušen
Zatím jsem nevyzkoušela, těším se až vyzkouším
- Vhodný i ke kočárku Jané Slalom.
- Nesedí na kočárek Baby Design - kroužky jsou příliš malé, nejde s nimi volně posunovat.
- UV 50
- sluníčko svítí se stran
- menší na korbu
Dobrá clona, jenom nám vadí, když svítí sluníčko tak se stran není mimčo nijak chráněno, takže potom musíte clonu neustále přizpůsobovat podle sluníčka. Příště bychom vybrali asi jinou...
Produkt splňuje požadavky na krytí pred sluncem. Jen by mohla být trochu víc širší.
- Perfektní clona na kočárek proti slunečnímu záření
Diago Sunshine Sheep Awning Pram anthracite
Přidáno: 23. července 2017
(naposledy upraveno 18. srpna 2017)
Zakoupeno v Slune-cz.cz
- Pěkně chrání před sluncem
...
- Ještě jsem nevyzkoušela, ale líbí se mi materiál a její všestranné využití, autosedačka, korba, sporťák
Zatim jsem clonu použila jen jednou. Na kocar sla bez problémů nandat. Splnila účel, aby na mimi nesvítilo sluníčko, a myslim, ze i nadále bude. Doporučuji
- Uv ochrana
- jednoduché přivázání
- přivázání na různé způsoby
- velmi kvalitní zpracování
- Praktický, lehce se upevní na kočárek, opravdu zastíní, chrání před sluníčkem.
- Levný, univerzální, výběr barev
- Nemam
- dobře zastíní
- příliš úzká
Dosud nevyzkoušeno, tak nevím
- Kdyz se dobre prichyti, tak po stranach jde do kocarku vzduch
- Jelikoz je na gumicku, tak se spatne pridelava na korbicku kocarku
- Material je neprodysny
4baby Slunečník fialový
Přidáno: 4. července 2017
(naposledy upraveno 4. července 2017)
Zakoupeno v MůjAndílek.cz
- barva slunecniku odpovida barve na fotce
- drzak slunecniku nelze pripevnit na trubku kocarku JANE EPIC - vetsi tloustka trubky na kterou se slunecnik pripevnuje - vyreseno pripevnenim na okraj korbicky , funguje OK
Zobrazuji 181 - 200 ze 353 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...18 Další »